PERSONLIG TRÄNING

PERSONLIG TRÄNING

Personlig träning är ett otroligt effektivt sätt att uppnå dina individuella träningsmål. Om du vill gå ner i vikt, öka styrka, förbättra teknik, förbereda dig för en speciell händelse eller bara föredrar ett mer personligt möte så ger individuell träning och programmering dig snabbare resultat. Din coach arbetar med dig för att identifiera och förtydliga dina träningsmål, bedöma din rörelser och utforma ett program riktat mot att förbättra dina svagheter och optimera dina styrkor. Därmed blir det möjligt att uppnå dina mål så snabbt som möjligt.

Ditt personliga program kommer att anpassas till dina behov och kommer att omfatta:

  • Rörlighetsövningar för att förbättra och återställa ett hälsosamt och effektivt rörelsemönster
  • Teknik-baserad uppvärmning inför mer komplexa övningar
  • Styrka och konditionerings-övningar utvalda för dina mål
  • Återhämtningsövningar efter passen
  • Näringsmässiga riktlinjer
  • Hälsa, friskvård och livsstils stöd
  • Återkommande tester och löpande utvärderingar

Personlig träning rekommenderas om du har varit stillasittande under en lång tid, tränar för en specifik idrott eller händelse, har hälsobegränsningar eller bara föredrar mer uppmärksamhet och ett personligt upplägg.

Personlig träning själv eller i grupp?

One-on-one coaching är ett fenomenalt sätt att tillgå erfarenhet och kunskap av våra skickliga tränare, men om det inte passar din budget går det även att träna parvis eller i en mindre grupp.

Vad är fördelarna med att träna i par eller i en mindre grupp?

Mer valuta för pengarna – litengrupp-coaching är ungefär halva priset mot ett genomsnittligt personligt träningspass, men du får fortfarande ett program som utformats speciellt för dina behov. Det innebär att du kan träna med din coach oftare för samma pengar eller för nära halva priset.

Träna med en vän eller träffa en ny vän – om du har en träningspartner redan, great! Om inte, kan vi troligen ordna med en partner som har mål som är liknande dina. Båda gynnas av stödet och och ni kan peppa varandra.


Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig och bokar in en konsutltation där vi tittar på förutsättningar för att du ska nå dina mål.

PERSONLIG TRÄNING
För och Efternamn

PERSONLIG TRÄNING

Antal tillfällen Pris Pris (ej medlem)
1 800kr 950kr
3 2 350kr
6 4 550kr 5 400kr
12 8 695kr 10 200kr
18 12 550kr 14 400kr
30 19 950kr
50 30 950kr

PERSONLIG TRÄNING I PAR ELLER I GRUPP

PAR200kr extra per pass
3 personer250kr extra per pass
4 personer300kr extra per pass
Större grupperOffert