BÖRJA TRÄNA CROSSFIT

Kan jag som aldrig tränat CrossFit tidigare träna hos er?

Absolut! En av de stora fördelarna med CrossFit är att det passar för alla nivåer. Oavsett om du är nybörjare och aldrig tränat, eller om du är fullfjädrad CrossFit-atlet. På alla våra klasser och i träningen kan övningar skalas och anpassas.

Vad är CrossFit?

CrossFit är en träningsform som just nu revolutionerar människans syn på hälsa och fitness (se CrossFits definition av hälsa och fitness här). Det är den enda funktionella träningsmetoden som baseras på vetenskap.

Naturliga funktionella rörelser
Vi använder oss rörelser som människan har anpassats till under evolutionen. Exempel på dessa rörelser är att springa, lyfta, kasta, pressa, dra och hoppa. Dessa rörelser kan kombineras på olika vis för att skapa en oändlig variation av träningspass.

Dokumentation
Tidtagning är en viktig del i vår träning. I varje träningspass finns ett tydligt upplägg för vilka övningar som ska tränas, och hur många varv eller repetitioner som ska utföras. Dessa övningar tar vi tid på för att träningen ska bli mätbar och repeterbar, vi har därmed data för se framsteg “svart på vitt”.


Boka en gratis provträning!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och bokar in en gratis provträning på någon av våra klasser.

Boka gratis provträning
För och efternamn